Jordi Casimiro Olcina Moltó

Dissenyador: Paco Aznar

“Són les nou i mitjana en punt de la nit. En la Plaça d’Espanya i als carrers que donen a ella no cap ni una agulla. S’apaga l’enramada i entre núvols de fum, llums de bengala, notes de l’Himne de Festes, que es va entretallar dues vegades al principi, es renova la portentosa intervenció del Megalomàrtir. Damunt dels merlets del centenari castell, Jordi Casimiro Olcina Moltó, Sant Jordiet, llança sense descans les seues fletxes de pau, de concòrdia i d’esperança recordant el perenne vot de gratitud d’Alcoi al seu patró en el moment culminant de la nostra Festa”

Jordá Carbonell, Alfonso; “Crònica de la Festa 2007″; Revista de Festes de 2008; Associació de Sant Jordi; Alcoi; 2008; p.47.

“Les notes d’Óscar Moreno acompanyen l’esquadra dels aragonesos, filà on es presenta una ostentació de festers de túnica ocre amb creu daurada portant banderes amb la creu de Sant Jordi que fan d’acompanyament de Jordi Casimiro Olcina, Sant Jordiet 2007, que porta darrere el cavall de respecte”

Jordá Carbonell, Alfonso; “Crònica de la Festa 2007″; Revista de Festes de 2008; Associació de Sant Jordi; Alcoi; 2008; p.45.

“Entre els aplaudiments i vives del públic, avança Jordi Casimiro amb casc d’airós crinera de plomes roges i cuirassa daurada amb la senyera d’Aragó”

Jordá Carbonell, Alfonso; “Crònica de la Festa 2007″; Revista de Festes de 2008; Associació de Sant Jordi; Alcoi; 2008; p.47.